PERSONAL

— coaching —

Hjälper dig att nå dina mål
Står du och väger mellan två utbildningar och undrar vilken som är bäst för dig? Undrar du över hur du ska formulera ditt CV eller personliga brev till din arbetsansökan? Känner du att du är i behov av förändring och personlig utveckling?

Klart du ska ha ett jobb som du trivs med och där du kommer till din rätt. Vägen till bra jobb är dock inte alltid helt enkel. Men här kan jag hjälpa dig. Jag hjälper dig att använda den mest effektiva jobbsökarstrategin samt coacha och vägleda dig fram till önskat resultat. Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig.

— tjänster —

Kvalificerad coachning inom flera områden
Jag coachar dig gärna vid ett personligt möte eller per telefon. Som coach ger jag dig goda förutsättningar för att enklare komma fram till dina beslut och de val och förändringar du måste göra för att uppnå dina mål. Svaren finns hos dig. Process, metoder och tekniker bidrar jag med. Det kan till exempel handla om kartläggning av styrkor och svagheter, hjälp att sätta upp mål eller att ge tips om hur du skriver ditt CV eller personliga brev.
Coaching erbjuds inom följande områden:
• Studier
• Jobb
• Karriär
• Personlig utveckling

— kontakt —