Om mig

— ellinor Gyllsdorf Ringius —

COACH & CONSULTANT
Som coach drivs jag av att se människor lyckas och nå sina mål
Sedan jag var 15 år har jag jobbat med service och kundupplevelser av olika slag. Jag har alltid älskat att ha kontakt med mycket människor och att bygga långsiktiga relationer.

När jag fick upp ögonen för ledarskapets betydelse för organisationens utveckling och välmående blev valet att läsa till beteendevetare enkelt. Jag har en fil. kand. examen med psykologi som huvudområde och har även tagit en kurs i arbetsledning och verksamhetsutveckling med inriktning mot den offentliga sektorn.

2014 bestämde jag mig för att arbeta med det som jag älskar mest, som ger mig energi och som jag tycker jag är mest ämnad att göra; att coacha, inspirera och att hjälpa andra att se och använda sina talanger. Det var då jag startade mitt företag New Breeze.

Mitt arbete som coach och proffessionell HR-rådgivare kräver god människokännedom och en bred kunskap inom HR-området. Det är ett otroligt givande och varierande jobb där problemlösnings-förmågan verkligen ställs på prov varje dag.

Bland mina kunder finns privatpersoner, egenföretagare, mellanchefer och VD:ar. De kommer från olika branscher, är i olika åldrar och i olika situationer.

Välkommen att kontakta mig du också!

— kontakt —